Menukort

 

Vin & mad i afslappende omgivelser

 

Book bord

Take away menu

Hverdagsmad / dagens ret uge 8

Tirsdag:

Tirsdagstatar med fritter, aioli & salat

95,-

Onsdag:

Svamperisotto med stegt kylling & bitre salater 

Vores gode brød & trøffelmayo

95,-

Torsdag

BBQ Ribs af durocgris med knuste kartofler & salat

Vores gode brød & trøffelmayo

95,-

Dagens kage

45,-

 Weekendens 3 retters uge 8

Terrine af torskefisk

Marineret kål, saltet citron & suppe på karamelliseret jordskokker & hasselnødder

Braiseret okse

Stegte porre i grøn olie, arancini & hønse fumet

Sticky karamel kage

Syrlige æbler, creme anglaise & karamelsauce

295,-

Tilkøb:

Caviar (10 gram) inkl garniture 265,-

Foie gras, kompot & brioche 110,-

5 gode oste med behørig garniture 110,-

Charcutterie med grov sennep & sylt 95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weekends take away kan bestilles til senest kl. 15.00 fredag-lørdag, og kan afhentes mellem 16.30 og 17.30 på Frederiksgade 41-43 Aarhus c. Vi tilbyder også levering til døren – 100,- for levering i Aarhus c, og 6,- oveni pr kørt km, udenfor Aarhus c. Bestilling skal ske på 86 19 39 22 eller peter@dauphine.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weekendens 3 retters uge 7 

“Carpaccio” af letsaltet mørksej

Youghurt, grønne tomater & vadouvan

Fransk kylling

Karamelliseret løg, knust selleriens stegt kyllingeskind & urter, pommes fondant & sherrysauce

Chokolade Panna cotta

Syltede blommer, lakrids & crumble

295,-

Tilkøb:

Caviar (10 gram) inkl garniture 265,-

Foie gras, kompot & brioche 110,-

5 gode oste med behørig garniture 110,-

Charcutterie med grov sennep & sylt 95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weekends take away kan bestilles til senest kl. 15.00 fredag-lørdag, og kan afhentes mellem 16.30 og 17.30 på Frederiksgade 41-43 Aarhus c. Vi tilbyder også levering til døren – 100,- for levering i Aarhus c, og 6,- oveni pr kørt km, udenfor Aarhus c. Bestilling skal ske på 86 19 39 22 eller peter@dauphine.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weekendens 3 retters uge 7 

“Carpaccio” af letsaltet mørksej

Youghurt, grønne tomater & vadouvan

Fransk kylling

Karamelliseret løg, knust selleriens stegt kyllingeskind & urter, pommes fondant & sherrysauce

Chokolade Panna cotta

Syltede blommer, lakrids & crumble

295,-

Tilkøb:

Caviar (10 gram) inkl garniture 265,-

Foie gras, kompot & brioche 110,-

5 gode oste med behørig garniture 110,-

Charcutterie med grov sennep & sylt 95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weekends take away kan bestilles til senest kl. 15.00 fredag-lørdag, og kan afhentes mellem 16.30 og 17.30 på Frederiksgade 41-43 Aarhus c. Vi tilbyder også levering til døren – 100,- for levering i Aarhus c, og 6,- oveni pr kørt km, udenfor Aarhus c. Bestilling skal ske på 86 19 39 22 eller peter@dauphine.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Weekendens 3 retters uge 7 

“Carpaccio” af letsaltet mørksej

Youghurt, grønne tomater & vadouvan

Fransk kylling

Karamelliseret løg, knust selleriens stegt kyllingeskind & urter, pommes fondant & sherrysauce

Chokolade Panna cotta

Syltede blommer, lakrids & crumble

295,-

Tilkøb:

Caviar (10 gram) inkl garniture 265,-

Foie gras, kompot & brioche 110,-

5 gode oste med behørig garniture 110,-

Charcutterie med grov sennep & sylt 95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Weekends take away kan bestilles til senest kl. 15.00 fredag-lørdag, og kan afhentes mellem 16.30 og 17.30 på Frederiksgade 41-43 Aarhus c. Vi tilbyder også levering til døren – 100,- for levering i Aarhus c, og 6,- oveni pr kørt km, udenfor Aarhus c. Bestilling skal ske på 86 19 39 22 eller peter@dauphine.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DanishEnglishFrenchGermanSpanish