Fransk velbehag

 

En aften hos os

I det franske køkken kan saucen eller garnituren serveres separat, dermed á part. Vi ser vores søster-restaurant Dauphine i Frederiksgade 43 som moderskibet og det har vi gjort siden 1996- nu er der mulighed for at få “saucen” serveret á part i Frederiksgade 45. Da Les Trois skiftede navn til Á Part og fik nyt hjem på Frederiksgade 45, blev der samtidig skruet ned for formaliteterne og op for hyggen.

Hvor Dauphine tilbyder helaftensgastronomi, giver Á Part et mere uformelt bud på en vinbar med vin i alle prisklasser og et menukort, der spænder videre end det gængse tapasbræt. Restaurantens tidligere tirsdagskoncept med én ret og ét glas vin for 150,- fortsætter, men udvides til nu at køre ugen ud. Den faste menu består blandt andet af østers, sortfodsskinke, kaviar, hjemmelavede pateer og foie gras, og er man blot kommet for at drikke vin, findes der for enden af disken en tilpas patineret kuffert fuld af rød- og hvidvin, hvor gæsterne har mulighed for at trække et nummer til 150,- flasken. Med indretning der minder om en fransk jagtstue, et bredt udvalg af vine fra Europa, primært Frankrig, og et bredt udvalg af lette retter, snacks og oste, er en hyggelig aften nærmest uundgåelig på Á Part.

 

DanishEnglishFrenchGermanSpanish