Fransk velbehag


En aften hos os
I det franske køkken kan saucen eller garnituren serveres separat, dermed á part. Vi ser vores søster-restaurant Dauphine i Frederiksgade 43 som moderskibet og det har vi gjort siden 1996 – nu er der mulighed for at få “saucen” serveret á part i Frederiksgade 45. Hos Á Part bliver der skruet ned for formaliteterne og op for hyggen.
Hvor Dauphine tilbyder helaftensgastronomi, giver Á Part et mere uformelt bud på en vinbar med vin i alle prisklasser, og et menukort der spænder videre end det gængse tapasbræt. Hver tirsdag vil det være muligt at købe en ret og et glas vin til 100,- som vintjeneren og køkkenet fra Dauphine sammensætter. Den faste menu består blandt andet af østers, trøffeltoast, hjemmelavede pateer, chacuterie, oste – og er man blot kommet for at drikke vin, findes der for enden af disken en tilpas patineret kuffert fuld af rød- og hvidvin, hvor gæsterne har mulighed for at trække en flaske nummer til 150,- flasken. Med indretning der minder om en fransk jagtstue, et bredt udvalg af vine fra Europa, primært Frankrig, og et bredt udvalg af lette retter, snacks og oste, er en hyggelig aften nærmest uundgåelig på Á Part.